Rudi Garcia Chievo Maçı Sonrası Basın Açıklaması


Serie A 10. haftasında oynadığımız Chievo maçı sonrası teknik direktörümüz Rudi Garcia'nın yaptığı basın toplantısından öne çıkanları aktarıyoruz.

"Bizim için muhteşem bir seri ve taraftarla tadını çıkarmak çok güzel. Ancak eğlenmek için fazla vaktimiz yok. Pazar günkü Torino maçına hazırlanmak için bir günümüz bile yok. Bu yüzden dinlenmek ve hazırlanmak için her dakika önemli. Kaleci De Sanctis'ten kaptana kadar toplam 27 tane savaşçımız var. Herkes her şeyini ortaya koyuyor. Bu takım asla vazgeçmeyecek.

Bu maçın sezon başından beri en zor maçımız olacağını söylemiştim ve yanılmadım.Her şeyden önce Chievo'nun son sırayı haketmediğini söylemem lazım.Eğer bu geceki gibi oynamaya devam ederlerse hızla yukarıya tırmanacaklardır.Hücumda ve savunmada iyi oyunculara sahipler.Her zaman en iyi oyunumuzu oynayamayız ama bugün de fırsatlar bulmayı başardık.Devre arası futbolcularıma sabırlı olup aynı şekilde oynamaları gerektiğini söyledim.Forvetlerime rakip ceza sahasına daha yakın oynamalarını tembihledim.Son dakikada bile olsa golü bulcaktık.Son dakikaya kalmadan golü bulmamız daha iyi oldu.Değerli bir galibiyet aldık.

Juventus ve Napoli'nin kazanmasıyla üzerimizdeki baskı artmıştı.Şu an en önemli şey puan farkını korumak.İlk 4'te kalmak istiyoruz ve 4. sırayla aramızda 11 puan var.Hala sezonun 4'te 3'ünü oynanmadı.Kazanılacak çok puan var.Çalışmaya devam etmeliyiz."

0 yorum: