Rudi Garcia: "Totti'ye en yakın Ljajic"


Serie A 9. haftasında oynayacağımız Udinese maçı öncesi teknik direktörümüz Rudi Garcia'nın basın toplantısından öne çıkanları aktarıyoruz.

"Kaptanımızı kaybettik ve bir takım en iyi oyuncusunu kaybedince bu iyi olmuyor. Pjanic'i ileride oynatabilirim, farklı taktikler kullanabiliriz.
Sahada farklı şeyler yapabileceğimizi daha önceden kanıtladık.Pazar günü zor maçlarımızdan birini oynayacağız.Fakat her zamanki gibi galip geleceğiz.Biz sadece maça odaklandık ve rekor pek de önemli değil.En iyi performansımızı sergileyip 3 puanla dönmeyi umuyoruz.

Di Natale gibi çok iyi bir oyuncuya sahipler.Ona dikkat etmeliyiz ve kendi oyunumuzu oynamalıyız. Gervinho %100 olarak hazır değil ve kesin sonuç için yarını bekliyoruz.Pazar günü yedek kulübemiz daha genç olacak. Ricci ve Caprari hazırlar.Böyle zamanlar sıyrılmak adına her zaman iyidir.Bu tarz şeyler genç oyuncuların oynamasına olanak sağlıyor.Ricci ve Caprari'ye güveniyorum.Ljajic'in sezon başından beri fiziksel problemleri vardı.En iyi hücum hattına sahip olmak istiyorsak ona ihtiyacımız var.Pjanic'in ileride oynamasında risk var, fakat 38 maçı da aynı oyuncularla oynayamayız.

Kimse Totti gibi oynayamayaz.Fakat Borriello, Pjanic ve Ljajic ile fark yaratabiliriz.Totti'ye en yakın Ljajic oynayabilir.Şu an sadece Udinese maçını düşünüyorum.Bu maç bitince Chievo'yu düşünmeye başlayacağım."

0 yorum: